Gå til indhold

Sådan bruger du StartForfra

StartForfra-funktionaliteten gør, at man kan starte et program forfra på de kanaler, der understøtter denne funktion. På nogle af StartForfra-kanalerne kan man desuden spole og sætte på pause, når et program er i StartForfra-visning.

Når du skifter til en af StartForfra-kanalerne vises en tekstlinje i miniguiden, der fortæller, at du kan anvende StartForfra på den pågældende kanal. Du kan også se hvilke kanaler, der har StartForfra i den almindelige programguide. Disse er markerede med dette ikon

Du kan kun starte programmet forfra, så længe programmet er i gang. Når programmet først er startet forfra, har du adgang til frit at spole frem/tilbage, sætte på pause eller starte forfra igen.

Når udløbstidspunktet nås, skal programmet være set færdigt, da du fra det tidspunkt ikke længere har adgang til at se programmet. Et program vil være tilgængeligt i to gange programmets varighed fra programmets starttid.

Hvilke kanaler understøtter StartForfra?

Ikke alle kanaler tilbyder StartForfra, og funktionen fungerer ikke på samme måde på de forskellige StartForfra-kanaler. Her kan du se en liste over de kanaler, der tilbyder StartForfra funktionalitet, og på hvilken måde.

Kanal

StartForfra

Pause

Spole tilbage*

Spole frem*

DR1

Ja

Ja

Ja

Ja

DR2

Ja

Ja

Ja

Ja

DR 3

Ja

Ja

Ja

Ja

DR K

Ja

Ja

Ja

Ja

DR Ramasjang

Ja

Ja

Ja

Ja

DR Ultra

Ja

Nej

Nej

Nej

SVT1

Ja

Ja

Ja

Ja

SVT2

Ja

Ja

Ja

Ja

NRK1

Ja

Ja

Ja

Ja

TV2 Norge

Ja

Ja

Ja

Ja

Kanal 4

Ja

Ja

Ja

Nej

Kanal 5

Ja

Ja

Ja

Nej

6’eren

Ja

Ja

Ja

Nej

TV2

Ja

Nej

Nej

Nej

TV2 Film

Ja

Nej

Nej

Nej

TV2 Zulu

Ja

Nej

Nej

Nej

TV2 Charlie

Ja

Nej

Nej

Nej

* Når programmet er starter forfra

Harddiskoptager

Har du valgt tv-boksen med harddiskoptager, har du Time shift på alle dine kanaler. Det vil sige, at du kan spole, starte forfra og sætte på pause på alle dine kanaler. Du kan dog kun starte forfra fra det tidspunkt, du zappede ind på kanalen.

Du kan læse mere om StartForfra og Timeshift med harddiskoptageren i Telia TV guiden (PDF)

Kunde-til-kunde forum - Deltag i debatten