Gå til indhold

Spotify - spørgsmål og svar

Få svar på de mest stillede spørgsmål vedrørende Spotify på Telia TV

Kan jeg få Spotify på mit tv?

Du skal være Telia TV-kunde for at lytte til Spotify på dit tv. Alle Telia TV-kunder kan få adgang til Spotify, det eneste det kræver, er en Spotify Premium-abonnement.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang med Spotify på Telia TV. Alle Telia TV-kunder har mulighed for at benytte Spotifys musiktjeneste. Det eneste det kræver, er at du har Telia TV og et Spotify Premium-abonnement. Når du vælger Spotify i Telia TV- menuen bliver du bedt om at indtaste Brugernavn og Password. Derefter vil alle dine musiklister blive loadet, og du har nu adgang til al din musik.

Hvor finder jeg Spotify på Telia TV?

Tænd for dit tv og tryk på menu knappen på din fjernbetjening. Vælg Spotify-ikonet oppe i venstre hjørne ved at taste en gang på ”pil op” på fjernbetjeningen og tast OK.

Spotify vil ikke starte.

Prøv at genstarte din tv-boks. Kan du stadigvæk ikke komme på kan du kontakte Telia kundeservice på 80 10 10 10.

Hvordan logger jeg på?

Indtast dit Spotify-Brugernavn/Username og Password for at logge ind.

Hvordan logger jeg på med en Facebook/Spotify konto?

Har du et Spotify Premium-abonnement gennem Facebook kan du ikke benytte dine Facebook log in-informationer til Spotify på Telia TV. Du skal derfor gøre følgende:

1. Gå ind på www.Spotify.dk og log ind med dine Facebook-oplysninger.
2. Oppe i højre hjørne hvor dit Facebook-navn står i en grå boks skal du klikke på pilen og vælge ”Edit Profile”.
3. Under ”Edit Profile” kan du nu indstille et alternativt password som du kan bruge på andre enheder, herunder Telia TV.
4. Klik på ”Set a password for your devices”
5. Spotify tildeler dig et 9-cifret Username som vil være dit Brugernavn, når du logger på Telia TV. Klik på ”Send e-mail to set password”.
6. Du vil nu modtage en e-mail med et link ”Set your device password”. Du klikker på linket og bliver nu sendt tilbage på Spotify’s side, hvor du kan skrive et password. 

Når du har indtastet et password og klikket på ”Set device password” er du klar til logge på Spotify på Telia TV. Du skal nu bruge dit 10-cifret ”Username”/”Brugernavn” og dit nye ”Password”.

Se denne vejledning med billeder (PDF)

Hvad koster Spotify med Telia TV?

Det koster ikke noget at lytte til din musik fra Spotify på Telia TV. Du skal dog have et Spotify Premium-abonnement for at logge på.

Hvad hvis jeg har Spotify via mobilen?

Du kan sagtens logge på med et Spotify-abonnement til mobilen. Det eneste det kræver, er at det er et Premium Spotify-abonnement.

Hvad hvis jeg har Spotify Premium i forvejen?

Har du allerede et Spotify Premium-abonnement er du klar til at komme i gang. Gå ind på Telia TV og log på med din konto. Er det en Facebook konto, du benytter, er der en guide til, hvordan du kommer på her (PDF).

Hvordan finder jeg musik på mit Telia TV?

Spotify på Telia TV er en afspiller, og du kan på nuværende tidspunkt ikke tilføje musik direkte med fjernbetjeningen. I stedet kan du tilføje ny musik med din mobil, tablet eller pc. Musikken vil blive tilføjet på din Telia TV-afspiller.

Kan jeg bruge en gratis Spotify konto?

Du kan ikke bruge et gratis Spotify-abonnement på Telia TV. Du skal opgradere til et Spotify Premium-abonnement for at høre musik på Telia TV.

Hvad koster Spotify Premium?

Har du et Telia mobilabonnement kan du købe Spotify til en særlig god pris. Ellers koster et Spotify Premium abonnement 99 kr.

Koster det ekstra at bruge Spotify på Telia TV?

Nej det koster ikke ekstra at bruge sit Spotify Premium-abonnement med Telia TV.

Jeg er allerede Telia mobilkunde - hvordan får jeg Spotify Premium?

Du kan tilkøbe Spotify til dit mobilabonnement ved at gå ind på din mobil-selvbetjening eller ved at kontakte kundeservice på 80 40 40 40.

Kunde-til-kunde forum - Deltag i debatten